Bashkohet Me Radhët

Lojra me shumë lojtarë dhe komuniteti në faqe


Html5 Kompatibilitet

Lojrat tona mund të luhet në çdo pajisje.


Lojë E Lirë.

Pa klikbait, vetëm lojë porno falas.

Tentakula Lulëzon Lojrat Hentai Të Lira Online

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Luaj Në Internet

Kur vjen puna te lojrat e pornos me blockbuster, Tentakula Lulëzon është një nga lojrat më të mira në botë dhe më të vlerësuara të hentait nga të gjithë. Nga emri që ju tashmë e dini se ju jeni në për një trajtim nga hentai. Të gjithë e duan pornon e brigjeve kur vjen puna te hentai dhe ka shumë nga ajo në këtë lojë. Megjithatë, veprimi nuk përqëndrohet vetëm në këtë pikë. Ata e përdorën këtë emër për të tërhequr vëmendjen tuaj, por ata do të marrin kuriozitetin tuaj përmes lojës komplekse dhe masive që ju do të merrni përvojë sapo të shtypni butonin e fillimit., Kjo ËSHTË NJË SLG dhe në qoftë se ju nuk e dini se çfarë do të thotë, më lejoni t'ju informoj. Një SLG është një Simuluar Jetojnë Lojë, që do të thotë që në këtë lojë ju do të fillojnë të luajnë si avatar juaj dhe ju do të shkoni në një aventurë të zbuluar karaktere të reja, të bashkëveprojmë me ta, për krijimin e strategjive dhe duke përfunduar quests në mënyrë për të përfunduar misionin tuaj.

Në të njëjtën kohë, loja po vjen me beteja në kohë reale në të cilat do të përballesh me të gjithë përbindëshat që po kërcënojnë mbretërinë njerëzore. Duhet të luftosh dhe t'i pallosh që të shpëtosh botën. Më në fund, loja ka një element stimulues dashurie, që do të thotë se ju do të keni takime interaktive me përbindëshat dhe veprimet tuaja do t'i joshni ata. Ka disa mënyra në të cilat loja mund të përfundojë ndryshe për çdo lojtar. Në të njëjtën kohë, Tentakula Lulëzon ka një vlerë të lartë përsëritjeje, dhënë gjithashtu nga fakti se zhvilluesi punon ende mbi shtimin e patçes dhe zgjerimeve tek ai., Çdo shtesë e re do të arrijë në vendin tonë ku ju mund të luani këtë lojë falas. Mëso më shumë për të në paragrafët e ardhshëm.

Bashkohu Lilit Në Misionin E Saj Të Shenjtë Për Të Shpëtuar Mbretërinë Njerëzore

Nëse je në ndeshjet e pornos përbindëshe, Do Të Jetë Zgjedhja jote e parë që tani e tutje. Kjo sepse loja luhet nga perspektiva e vajzës e cila duhet të ketë vrimat e saj mbushur nga tentakulat e frikshme të përbindshave të çmendur. Shumica e lojrave në këtë kategori do të të bëjnë të luash nga këndvështrimi i përbindëshit dhe vajzat nuk janë të ndërtuara mirë. Por Lilit është një personazh me ngjyrë perfekte për një lojë pornoje. Ajo është superhero klasik archetype, me gjoks të madh dhe prapanicë të madhe. Familja e saj u vra nga përbindësha që ajo duhet të pallojë dhe të luftojë., Ajo u adoptua nga një familje e pasur dhe tani po kërkon hakmarrje dhe misioni i saj është të shpëtojë mbretërinë e saj nga një pushtim tjetër.

Historia fillon në një mënyrë klasike. Lilita shkon në pyll dhe jeta e saj ndryshon kur zbulon përbindëshin e saj të parë. Megjithatë, në vend që të trembet, ajo eksitohet. Kjo vendos ritmin për marrëdhënien e saj dashuri-urrejtje me të gjithë përbindëshat që ajo duhet të përballet në misionin e saj. Kur shikon që josh një krijesë, ajo i shton ushtrisë së saj dhe atëherë fillon argëtimi. Duhet të bashkosh një ushtri dhe të shkosh në luftë kundër përbindshave të tjerë që po përpiqen të pushtojnë botën., Do të kesh aftësi të panumërta, fuqi dhe mundësi për të niveluar ushtrinë tënde, dhe të gjithë ata do të përfshijnë seks brithash midis Lilit dhe ushtrisë së saj të dashur përbindëshash me tentakula. Pa u futur në shumë detaje, dua të të them se vlera e lojës është e madhe. Strategjitë dhe rrugë të ndryshme ju mund të merrni janë pafund. Të gjesh mënyrën më të mirë për të mbrojtur mbretërinë është e vështirë, por procesi është shumë emocionues.

Grafikë Dhe Vendodhja Në Lojë

Loja nuk do të ishte një sukses i madh nëse zhvilluesi nuk do të kishte bërë kaq shumë përpjekje dhe të punonte në të. Megjithëse loja u zhvillua Menjëherë, duket shumë e madhe falë vëmendjes ndaj detajeve dhe teknikës 2.5 izometrike që e bën gjithçka të duket kaq reale. Në të njëjtën kohë, loja po vjen me shumë përbindësha, aftësi dhe sende. Në lojë ka më shumë se 150 specie përbindëshash, përfshirë edhe miqtë dhe armiqtë e tu. Megjithatë, Lilit është e vetmja grua në lojë., Për disa djem ky është një turp i madh, por për lojtarët që po investojnë në lojrat që luajnë ata, fakti që mund të përqëndrosh të gjithë vëmendjen tënde në një avatar kaq të bukur është i përsosur. Në të njëjtën kohë, vendet në të cilat ndodh historia janë aq të hartuara. Do të kesh shumë vende ku mund të endesh dhe ku duhet të mposhtësh tokën tënde. Gjithashtu mund ta ruani lojën në vende të ndryshme. Dhe do të të duhen këto pika kursimi, sepse nuk ka asnjë mënyrë që ti të jesh në gjendje ta mbarosh lojën vetëm për një natë. Ka shumë lojëra Në Tentakël Të Lulëzojnë.

Luaj Në Kompjuterin Tënd, Telefonin apo Pllakën Tënde Të Lumtur

E di që disa nga djemtë që e lexojnë këtë janë tërbuar kur thashë se loja U ndërtua Menjëherë. Kjo është për shkak se ata janë përdorur me faktin se lojra Flash nuk mund të luhet në pajisje të lëvizshme në të shumtën e kohës dhe po ashtu, ata e dinë se Chrome dhe shfletuesit e tjerë nuk janë më të mbështetur atë. Por kjo është arsyeja pse ju duhet faqja jonë për të luajtur këtë lojë. Shumica e vendeve të tjera do të të bëjnë të shkarkosh lojën. Ne jemi platforma e parë ku ju mund të luani lojën online në çdo pajisje që ju mund të përdorni., Luaje në kompjuterin tënd, luaje në pllakën tënde ose në telefon, pavarësisht nëse vrapojnë Nëpër Dritare, Makos, iOS ose Android. Megjithatë, nëse doni të ngarkoni progresin tuaj, duhet të luani lojën në të njëjtën pajisje ku e filluat ju. Në të gjitha, ne jemi vendi më i mirë ku mund të luash Në Tentakël Të Lulëzojë dhe të ofrojmë ty gjithë eksperiencën virtuale të hentait falas.

Luaj Falas Tani